نقشه سایت

• 1403/06/02
گرامیداشت روز پزشک در بیمارستان زرقان

به مناسبت روز پزشک فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زرقان با همراهی جمعی از کارکنان این اداره ضمن حضور در بیمارستان زرقان با اهدای گل به پزشکان روز پزشک را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام حسن عسکری ع زرقان، سرهنگ حجتی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان زرقان در نشستی که با حضور دکتر سیداسداله خرم روز رییس این بیمارستان برگزار شد گفت: بخش بزرگی از سلامت افراد در جامعه مدیون پزشکانی است که سال های زیادی از عمر و جوانی خویش را به فراگیری دانش سپری میکنند تا با آموخته های خود و با تمام سختی هایی که این شغل مقدس دارد مرهم و درمانی بر دردهای بیماران باشند. ما قدردان جانفشانی ها و زحمات این عزیزان هستیم و روز پزشک را به تمامی این بزرگواران تبریک میگوییم.
طی این روز از پزشکان در بخش های رادیولوژی، اتفاقات و کلینیک تخصصی بیمارستان با اهدای شاخه گل تجلیل به عمل آمد.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها