• 1404/07/25
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی بیمارستان حضرت امام حسن عسکری ع زرقان

تغذیه سالم و مقابله با بدغذایی در کودکان

بدغذایی در کودکان یک رفتار طبیعی است که معمولاً به مرور با بزرگ تر شدن کودک بهبود می‌یابد. اما می‌تواند بر دریافت موادمغذی و رشد آن ها تاثیر بگذارد.

 برای مدیریت این مشکل و حفظ تغذیه سالم، برخی توصیه های علمی به شرح زیر است:

ایجاد محیط مناسب هنگام غذاخوردن: فشار و اجبار کودک به خوردن غذا باعث مقاومت بیشتر می‌شود. محیط آرام و حمایتی برای پذیرش غذاهای جدید موثر است.

ارائه غذاهای متنوع و جذاب: استفاده از رنگ ها، طعم ها و بافت های مختلف و مشارکت کودک در آماده سازی غذا، تمایل او به میل کردن غذا را افزایش می‌دهد.

مصرف وعده ها و میان وعده های سالم: وعده های کوچک و میان وعده های مغذی اشتها را تقویت می‌کنند و مصرف تنقلات ناسالم را محدود می‌کند.

مکمل ها در صورت نیاز: ویتامین D، کلسیم، ویتامین B12 می توانند در صورت کمبود یا ریسک پایین بودن دریافت غذایی توسط پزشک یا متخصص تغذیه تجویز شوند.

امگا-۳ و پروتئین کافی: مصرف حداقل دو بار در هفته ماهی و پروتئین کافی به رشد و سلامت قلب و مغز کودک کمک می‌کند.

 جمع بندی: با ایجاد عادت های غذایی سالم، محیط مثبت و ارائه تنوع در غذاها، والدین می‌توانند بدغذایی کودکان را مدیریت کرده و از رشد سالم و دریافت کافی موادمغذی اطمینان حاصل کنند.

حدیث ملک پور / کارشناس تغذیه و رژیم درمانی

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 135212
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید